Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Διευκρινιστική επιστολή για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων

Διευκρινιστική επιστολή προς την εφ.ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ απέστειλε ο δ/ντης του σχολείου ,σχετικά με δημοσίευμα που αφορούσε στη χρήση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.
Στην επιστολή,που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα στις 1/10 αναφέρονται τα εξής:
"Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας σας με τίτλο: «Οδεύουν προς νέα στέγη;» (28/9/12) και το οποίο αφορούσε στην πιθανή μεταστέγαση του νηπιαγωγείου Βάρης, η συντάκτης ανέφερε ανακριβώς –επικαλούμενη «φημολογίες »-  ότι  «μία από τις προτάσεις που θα τεθούν επί τάπητος  προς εξέταση αφορά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Βάρης ,η οποία δεν χρησιμοποιείται».
Προς αποκατάσταση της αλήθειας ,σας ενημερώνουμε ότι ο εν λόγω χώρος έχει διττή χρήση:
1.Στεγάζει το κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, το οποίο χρησιμοποιείται καθόλη τη διάρκεια του έτους  για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, δεδομένων και των υφιστάμενων υποδομών που διαθέτει (μπασκέτες, τραπέζια πινγκ πονγκ  κ.α).
2.Λειτουργεί τακτικά ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ,δεδομένων των υποδομών (υπερυψωμένη θεατρική σκηνή, κερκίδες), και ειδικότερα ως αίθουσα τελετών, για διαλέξεις-ενημερωτικές παρουσιάσεις  (προσκεκλημένων επιστημόνων, συγγραφέων, καλλιτεχνών),για την προβολή ταινιών, για θεατρικά δρώμενα ,σχολικές γιορτές ,επετείους κ.α
Δεδομένων των ανωτέρω, επισημαίνουμε ότι ο εν λόγω χώρος είναι απολύτως  λειτουργικός και αναγκαίος για τη λειτουργία του σχολείου".
"Απορούμε τέλος για την άκριτη και αβασάνιστη αναπαραγωγή  σεναρίων για την επίλυση προβλημάτων κτηριακών υποδομών, προτού  αυτά τεθούν επισήμως στα αρμόδια όργανα",καταλήγει η επιστολή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.