Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Oδηγίες για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

 Σχετικά με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, οι μαθητές του σχολείου όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πρέπει να φορούν άσπρη μπλούζα και μπλέ σκούρο παντελόνι τα αγόρια ή μπλε σκούρα φούστα τα κορίτσια.  Τα παπούτσια καλό είναι να είναι μαύρου ή σκούρου χρώματος.
    Οι κονκάρδες και τα φουλάρια θα μοιραστούν στους μαθητές τις επόμενες μέρες.  Η κονκάρδα καρφιτσώνεται στο αριστερό άνω μέρος της μπλούζας του μαθητή, στο ύψος της καρδιάς.  Τα φουλάρια που θα μοιραστούν φέτος είναι καινούργια και αποτελούν την ευγενική χορηγία δύο γονέων οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανονυμία τους.  Το σχολείο τους εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του για την ευγενική αυτή προσφορά τους. 
    Τέλος να γνωρίσουμε στους γονείς να Μ Η Ν  Κ Α Ρ Φ Ι Τ Σ Ω Ν Ο Υ Ν τις κονκάρδες πάνω στα καινούργια φουλάρια για να αποφύγουμε την πρόωρη καταστροφή τους.
    Μετά το πέρας της γιορτής, την ημέρα της παρέλασης, στη Βάρη και στο Μάννα, οι μαθητές που παρελαύνουν θα συγκεντρωθούν όπως και κάθε χρόνο πίσω από το Δημαρχείο Ερμούπολης στο ύψος του μικρού αλσυλίου, πλησίον του χειμερινού σινεμά Παλλάς στις 10:45.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΚΟΣ
M.Sc.
Προπονητής - Εκπ/κος Φυσικής Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.